Laden Evenementen

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus 2024

Openluchtconcert Slot Zeist

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren deze zomer een aantal openluchtconcerten in de prachtige tuin van Slot Zeist. Van dinsdag 13 augustus tot zondag 18 augustus 2024 staan verschillende acts in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden.

**RONDÉ **
De frisse Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2021 door met Hard To Say Goodbye, dat 30 weken in de Top 40 stond en een topvijfhit werd. De band lijkt de code voor hitsucces te hebben gekraakt, want meer hits volgden in snel tempo: Love Myself, Bright Eyes en Break My Heart haalden allemaal de top tien, en inmiddels scoort RONDÉ alweer met Undecided. Logisch ook, want de uplifting indiepop van Rikki Borgelt en haar bandleden is übercatchy en zit knap in elkaar. Met het tienjarig bestaan aan de horizon is RONDÉ met hun energieke liveshow dit jaar veelvuldig te zien op de podia en festivals!

Kaartverkoop via TivoliVredenburg

Bekijk hier de andere Slottuinconcerten

  • Prijs

  • TIJD

    20:15

  • DEUR OPEN

    19:00

  • LOCATIE

    Slottuintheater

RONDÉ - UITVERKOCHT

AGENDA

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus

Spinvis – UITVERKOCHT

woensdag 14 augustus

Raymond van het Groenewoud

donderdag 15 augustus

Novastar – UITVERKOCHT

vrijdag 16 augustus

My Baby – UITVERKOCHT

zaterdag 17 augustus

Iris Hond

zondag 18 augustus

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus

Prince Undercover

vrijdag 20 september

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.