Veel gestelde vragen

Kaarten zijn te koop via onze online ticketshop.

De deuren van De Peppel openen bij concerten om 20:30 uur tenzij duidelijk anders is aangegeven.

Jazeker! Je oren beschermen is belangrijk. Daarom kun je aan de bar gratis gele schuimpjes krijgen. Wil je iets betere oordoppen en voor vaker gebruik? Naast de garderobe hangt een automaat van Thunderplugs. Voor € 3,- koop je een setje.
De Peppel steunt de campagne I LOVE MY EARS. Wil je meer weten over gehoorbescherming, klik dan hier.

Op loopafstand van De Peppel zijn diverse (betaalde) parkeergarages.
In het centrum van Zeist geldt betaald parkeren op:
- maandag t/m zaterdag van 09.00-18.00 uur (vrijdag tot 21.00 uur)
- koopzondagen van 12.00-17.00 uur en op feestdagen.

Wij zin een PIN Only locatie. Dat betekent dat je zowel bij de entree als aan de bar enkel met PIN kunt betalen.

Jazeker! De Peppel is te huur voor feesten, concerten, bruiloften, vergaderingen, oefenruimte voor bands, lezingen, repetities, etc. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via verhuur@kunstenhuisidea.nl.

Jazeker! Poppodium De Peppel hanteert een zero-tolerance drugsbeleid en schenkt geen alcohol aan gasten jonger dan 18 jaar. Ons personeel is getraind om toe te zien op de naleving van deze regels en zo een veilige en leuke avond te waarborgen.
Daarnaast nemen wij bij bepaalde evenementen waar veel jongeren ons bezoeken extra maatregelen.
Zo huren wij gecertificeerde portiers in die bij de entree een actieve leeftijdscontrole uitvoeren. Alle gasten legitimeren zich hiervoor bij de entree.
Gasten ouder dan 18 jaar ontvangen een polsbandje waarmee op vertoon bij de bar alcoholische dranken kunnen worden besteld.
Bij vermoeden van alcoholgebruik voor entree (indrinken) door bezoekers jonger dan 18 jaar zal de portier een blaastest afnemen.
Gedurende de avond zien zowel de feestorganisatie als het Peppelpersoneel actief toe op het correct gebruik van de polsbandjes.

Stuur een mailtje met daarin een korte bio + (link naar) een geluidsfragment van je band naar programmeur@peppel-zeist.nl. Bij interesse nemen we contact met je op!

Heb je tickets gekocht voor een show in Poppodium De Peppel maar kun je ze niet meer vinden?
Ga dan naar: stager.nl/nl/tickets-kwijt/ en vul je mailadres in. Je ontvangt dan automatisch de tickets opnieuw in je mail.

Stuur een mailtje naar info@peppel-zeist.nl.