Laden Evenementen

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober 2024

Zing mee op live rockmuziek

Blèren, schreeuwen en zingen met een door jou gekozen rock-klassieker op het podium van De Peppel met publiek dat ook nog eens massaal met je meejuicht, het kan op zaterdag 12 oktober aanstaande. Iedereen die het podium op komt is een ware held tijdens de Hardrock Karaoke!

In 2004 maakte de te vroeg overleden beroeps-schreeuwlelijk Bob Fosko van de Raggende Manne een trip naar New York.

In een schimmig cafeetje zag hij hoe de gasten hardrock klassiekers konden uitkiezen en die met live begeleiding zongen. Fosko was zo enthousiast dat hij terug in Amsterdam de formule bij het Nederlandse publiek introduceerde. Toen hij zelf door verplichtingen moest afzwaaien, bleef de Hardrock Karaoke bestaan en groeide uit tot een begrip in de stad.

Bezetting
Ook op grote festivals als Paaspop, de Zwarte Cross en Lowlands zag je de Hardrock Karaoke te voorschijn komen. Ze verschenen zelfs op luxe cruiseschepen en evenementenlocaties. Tot op de dag van vandaag kent de Hardrock Karaoke dezelfde bezetting als uit het prilste begin: Cyril Directie van Kane op drums, Arnold Smits op gitaar, Thijs Vermeulen op basgitaar. Jeroen den Hengst presenteert de avond en speelt gitaar. Verder wordt de band liefdevol geassisteerd door Dirkje Repko die de inschrijvingen regelt en de tekstvellen ophoudt en de zangers/zangeressen een borrel geeft als ze schor geschreeuwd van het podium komen.

Hoe werkt het?
Je staat met een band op het podium bestaande uit een aantal stermuzikanten. Je zingt niet mee met een beeldscherm maar krijgt handgeschreven teksten voorgehouden. Iedereen die het podium betreedt is ware een held en eindigt zijn lied met een afsprong!

FB event Hardrock Karaoke

 • Prijs

  €12,00

 • TIJD

  21:00

 • DEUR OPEN

  20:30

 • LOCATIE

  Poppodium De Peppel

Hardrock Karaoke

AGENDA

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus

Spinvis – UITVERKOCHT

woensdag 14 augustus

Raymond van het Groenewoud

donderdag 15 augustus

Novastar – UITVERKOCHT

vrijdag 16 augustus

My Baby – UITVERKOCHT

zaterdag 17 augustus

Iris Hond

zondag 18 augustus

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus

Prince Undercover

vrijdag 20 september

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.