Laden Evenementen

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november 2024

Bad ass blues

Black Bottle Riot staat weer klaar voor een nieuw jaar toeren, waarbij ze hun kenmerkende krachtige rockmuziek bij de mensen langsbrengen. Met vijftien jaar van onvermoeibare toewijding aan hun vak, balanceert de band naadloos tussen live-optredens en het creëren van nieuw materiaal. Dit houdt ze fris en scherp. Hun vijfde studioalbum, "That’s Amore" (2023), oogstte veel lof vanwege de enthousiaste samensmelting van blues, soul en rock & roll.

Na het succes van "That’s Amore" begon Black Bottle Riot aan een lange tour van meer dan 50 optredens. Van intieme zalen tot iconische festivals zoals Bospop en De Zwarte Cross, lieten ze rockliefhebbers verlangen naar meer.

Hun muziek combineert de rauwe energie van bluesrock zoals The Red Devils met de aanstekelijke melodieën van Thin Lizzy. Bovendien omarmt de band de zuidelijke rock bravoure van Lynyrd Skynyrd en het spelplezier van hedendaagse bands als Blackberry Smoke en Rival Sons.

Black Bottle Riot staat bovendien op het punt een nieuwe mijlpaal te bereiken met de release van hun langverwachte eerste livealbum. Het is opgenomen tijdens twee uitverkochte en met zweet doordrenkte shows in hun geboortestad. Dit dubbelalbum belooft de rauwe energie en essentie van hun liveoptredens vast te leggen.

Terwijl ze de eindeloze snelwegen blijven berijden, blijft Black Bottle Riot standvastig in hun toewijding. Ze hebben hun levens verpand aan het leveren van soulvolle rockmuziek die resoneert bij fans van alle leeftijden. Met hun onverwoestbare drive voor het maken van muziek en hun opzwepende live optredens, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor Black Bottle Riot.

FB event Black Bottle Riot

 • Prijs

  €14,00

 • TIJD

  21:00

 • DEUR OPEN

  20:30

 • LOCATIE

  Poppodium De Peppel

Black Bottle Riot

AGENDA

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus

Spinvis – UITVERKOCHT

woensdag 14 augustus

Raymond van het Groenewoud

donderdag 15 augustus

Novastar – UITVERKOCHT

vrijdag 16 augustus

My Baby – UITVERKOCHT

zaterdag 17 augustus

Iris Hond

zondag 18 augustus

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus

Prince Undercover

vrijdag 20 september

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

Ana Popovic

zondag 1 december

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.