Laden Evenementen

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus 2024

Openluchtconcert Slot Zeist

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren deze zomer een aantal openluchtconcerten in de prachtige tuin van Slot Zeist. Van dinsdag 13 augustus tot zondag 18 augustus 2024 staan verschillende acts in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist beloven het bijzondere avonden te worden.

DeWolff
Gierende gitaren, zoemende hammondorgels, rollende drums, gekwelde zang en algehele seventies-bluesrockgekte: dat is DeWolff. De drie heren – zanger/gitarist Pablo van de Poel, zijn broer Luka (drums) en hammondorganist Robin Piso – zijn pas net de dertig gepasseerd, maar hebben al zeven studioalbums op hun naam staan. De meest recente plaat, Love, Death & In Between (2023), bevat behalve stevige bluesrock een flinke dosis soul – de sublimatie van een bezoek door Pablo van de Poel aan een kerkdienst van dominee Al Green in Memphis. Maak je klaar voor de beste liveband van Nederland!

Kaartverkoop via TivoliVredenburg

Bekijk hier de andere Slottuinconcerten

  • Prijs

  • TIJD

    20:15

  • DEUR OPEN

    19:00

  • LOCATIE

    Slottuintheater

DeWolff - UITVERKOCHT

AGENDA

Kinderdisco Halloween

vrijdag 25 oktober

Eden

zaterdag 26 oktober

Jamsessie

vrijdag 1 november

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

Kinderdisco Neon Disco

vrijdag 29 november

Ana Popovic

zondag 1 december

Jamsessie

vrijdag 6 december

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Kingfisher Sky plays Kate Bush

vrijdag 28 maart 2025

King of the World

zaterdag 19 april 2025

Ost+Front (Ger)

vrijdag 9 mei 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.