Laden Evenementen

Wild Romance

zaterdag 16 november 2024

Suburban Tour

De legendarische Wild Romance blijft geschiedenis schrijven. Een vet nieuw album is op komst, terwijl het zweet nog niet is opgedroogd bij de mannen, van een waanzinnige tour, waarbij het beste Nederlandse album ooit – Shpritsz – integraal werd gespeeld. Nu komt de Suburban Tour er aan met de beste songs van Herman Brood én his Wild Romance aangevuld met vele andere TOP HITSZ en natuurlijk onze hedendaagse hits. Het Gaat absoluut één groot feest der herkenning worden met al die fijne herinneringen maar ongetwijfeld ook alle emoties!

De echte fans begrijpen het meteen. Je stond in de rij bij Paradiso, Luxor, Huize Maas of Quasimodo. De zwarte vrachtwagen van de band stond er al. In de verte hoorde je gerommel. Het geluid dat net zo rock ’n roll is als een Les Paul via een Marshall: een laag grommende, roffelende Amerikaanse V8. Om de hoek verscheen een grote, sinistere, zwarte, Amerikaanse SUV. Een Chevrolet Suburban. En je wist het: The Wild Romance is in the house!

Suburban. Een goedgekozen naam voor een goedgekozen auto, want Herman voelde zich op zijn best in de Amerikaanse suburbs, de gevaarlijke buitenwijken, doin’ nothin’ just hangin’ ’round met de outsiders, de buitenbeentjes, de creatievelingen, het gevaar, drank, drugs, de neon lights of the Open All Night, en de beste soulmuziek uit de jukebox. De Wild Romance brengt dat gevaar terug bij jou op het podium. We horen de legendarische Chevy al aankomen.

Wild Romance terug? Wild Romance is al 12 jaar terug! Sommigen zullen zelfs zeggen dat the Wild Romance van Herman Brood nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz en Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever en Still Believe.

Het was Sex, Drugs, Rock ‘n’ Roll – met hoofdletters! – en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stond, met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België, die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen, en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet.

Wist je trouwens dat David Hollestelle is gekozen tot ALL TIME favorite gitarist van het jaar 2023 voor de Benelux nadat Danny Lademacher deze verkiezing al won in 2019?

Wel, anno 2024 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:
Dany Lademacher – Gitaar & Vocals
David Hollestelle – Gitaar & Vocals
Otto Cooymans – Toetsen & Vocals
Jo De Roeck- Lead Vocals
John Aponno- Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

WILD ROMANCE Always Saturday Feel & Soul Night

FB event Wild Romance

 • Prijs

  €21,00

 • TIJD

  21:00

 • DEUR OPEN

  20:30

 • LOCATIE

  Poppodium De Peppel

Wild Romance

AGENDA

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus

Spinvis – UITVERKOCHT

woensdag 14 augustus

Raymond van het Groenewoud

donderdag 15 augustus

Novastar – UITVERKOCHT

vrijdag 16 augustus

My Baby – UITVERKOCHT

zaterdag 17 augustus

Iris Hond

zondag 18 augustus

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus

Prince Undercover

vrijdag 20 september

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

Ana Popovic

zondag 1 december

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.