Laden Evenementen

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober 2024

Eindeloos dansen op tijdloze hits

De DJ’s van Retro Deluxe laten je de hele avond dansen! Ga los op de heerlijkste hits van de sixties tot en met de jaren ’10. Meezingers, classics, tijdloze beats en nieuwe parels; alles kan, alles mag en alles is aanwezig voor een topavond!

Moeiteloos schakelen de dj’s tussen onbeschaamde hits en onvergetelijke klassiekers die op voorhand al garant staan voor een doldwaze dansnacht. Het is ongeremd, kleurrijk maar nooit voor de hand liggend. Het A-team aan DJ’s van Retro Deluxe hebben hun strepen dubbel en dwars verdiend bij feesten als 80’s Verantwoord, 90’S NOW en Zer00’s Heroes, en nemen dus een bak aan muziekkennis en decor uit al die decennia mee. Van de macarena tot salsa, hier mag alles uit de kast, geen enkele hit blijft op de plank liggen!

Voor dit evenement verkopen we ook groepstickets (beperkt en enkel in de voorverkoop beschikbaar). Koop een ticket voor 4 personen in de voorverkoop en pak luxe korting!

FB event Retro Deluxe

 • Prijs

  €10,00

 • TIJD

  20:00

 • DEUR OPEN

  20:00

 • LOCATIE

  Poppodium De Peppel

Retro Deluxe

AGENDA

RONDÉ – UITVERKOCHT

dinsdag 13 augustus

Spinvis – UITVERKOCHT

woensdag 14 augustus

Raymond van het Groenewoud

donderdag 15 augustus

Novastar – UITVERKOCHT

vrijdag 16 augustus

My Baby – UITVERKOCHT

zaterdag 17 augustus

Iris Hond

zondag 18 augustus

DeWolff – UITVERKOCHT

zondag 18 augustus

Prince Undercover

vrijdag 20 september

Retro Deluxe

zaterdag 5 oktober

Hardrock Karaoke

zaterdag 12 oktober

Wild Romance

zaterdag 16 november

Black Bottle Riot

zaterdag 23 november

New Cool Collective

zaterdag 11 januari 2025

Volg ons op Insta

Poppodium-De-Peppel---Logo-licht

Join the Crew

We zouden onze activiteiten nooit kunnen aanbieden zonder de hulp van een groep enthousiaste en geweldige vrijwilligers. Nu we eindelijk weer volledig open zijn, is die groep dus extra belangrijk. En we kunnen wel wat extra handjes gebruiken. Daarom zijn we hard op zoek naar jou!

Daarom is het essentieel dat je je nu inschrijft als vrijwilliger van het mooiste podium van de regio. Klik alsjeblieft op de knop hieronder.